القائمة الرئيسية

الصفحات



المقادير

نص كيلو كبدة شرايح
ملح
فلفل
تفل بصلاية مبشورة
كزبرة خضرا
توم
لمون
زيت
بقسماط
دقيق

الطريقة

هنجيب الكبدة لو ملقيتهاش متقطعه شرايح قطعيها انتي شرايح
هنجيب حلة فيها مية مغلية هنحط فيها وخل وتوم وملح وفلفل
وبعدين ننزل يالكبدة وتشليها ع طول
طيب ليها عشان لو انا اشتغلت فيها وهيا كده هتبقى في كمية مية كتير ومش هتمسك معاكي خالص
 هتلاقى فيها دم ونية لان مش هسويها ف المية لا احنا يادوب نديها الصدمة تغير اللون فقط مش اسويها
هنحط تفل البصلة وملح وفلفل وتوم وزعتر وبهار لحم ونقلبهم كويس
ونحط كزبرة خضرا ونفرمها
هنحط 3 معالق كبيرة بقسماط ونعجن بايدينا
هنجيب طبقين واحد فيه دقيق وواحد فيه مية
هناخد الاول المبة نبل ايدينا وبعدين نكور الكبة
وبعدين ننزل بيها بالدقيق ونعملها كور صغيرة او متوسطة الحجم
وبعدين ندخلها الفريزر لمدة نص ساعة ونجيب زيت غزير وسخن جدا  
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات