طريقه عمل عجينه البروفيترول الحادق بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 20\8\2015 _حلقه يوم الخميس 20 اغسطس 2015)اسم الوصفه\\\\\\عجينه البروفيترول
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
(العجينه)
نصف لتر ماء
200 جم زبدة
5 جم ملح
5 جم سكر
300 جم دقيق
8 بيض
5 جم ملح
جبنه شيدر مبشورة
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1- فى اناء على النار فى ماء نضيف سكر وملح وزبدة ولمه يغلى نضيف الدقيق ونقلب بسرعه لحد ما تعمل عجينه ونرفعها من على النار
2-ونضيف البيض بيضه بيضه ونسيبها تبرد ونضع العجينه فى كيس حلوانى
3- ونجيب صاج وندهنه سمن او زيت ونقطع فى العجينه
4-وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه ونرش على وشها جبنه مبشورة( يرجى عدم فتح الفرن علشان متهبطش منك زى الكيك ) ونحشى باى حشو تونه او جبنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل عجينه البروفيترول الحادق بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,عجينه البروفيترول الحادق للشيف حسن,مقاديرعجينه البروفيترول الحادق للشيف حسن, عجينه البروفيترول الحادق للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل عجينه البروفيترول الحادق من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل عجينه البروفيترول الحادق للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, عجينه البروفيترول الحادق بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم20\8\2015,حلقه يوم الخميس 20
اغسطس للشيف حسن,حلقه اليوم الحميس 20-8-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 20\8\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي
تعليقات
إرسال تعليق