القائمة الرئيسية

الصفحات

عجينه الكريب الحلو لشيف سارة عبد السلام من برنامج سنه اولى طبخ على قناه بانوراما فوود















عجينه الكريب الحلو لشيف سارة عبد السلام من برنامج سنه اولى طبخ على قناه                                                         بانوراما فوود
اسم الوصفه \\\\\ عجينه الكريب الحلو
^^ مقادير ومكونات الوصفه^^

كوب ونصف لبن
كوب دقيق
4 بيضات
ملعقه سكر
 رشه ملح
زبدة



                                    ^^ طريقه تحضير الوصفه^^

*فى الخلاط نضيف اللبن والبيض ودقيق وسكر وملح  ونخفقهم مع بعض كويس ونسيبها ترتاح نصف ساعه فى الثلاجه

*فى طاسه على النار ندهن الطاسه زبدة ونضع كبشه من الكريب ونساوى فى الطاسه ولمه تستوى نقلبها على الوجه التانى

* ممكن نحشى باى حشو شيكولاته سايحه او مربى او اى حشو يعجبكم( ممكن نحفظ بى فى الفريز)

*ويقدم وبالف هنا وشفا


















 عجينه الكريب الحلو الشيف ساره عبدالسلام من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,
 عجينه الكريب الحلو الشيف ساره عبدالسلام,مقادير
 عجينه الكريب الحلو  الشيف ساره عبدالسلام,
 عجينه الكريب الحلو  لشيف ساره عبد السلام,الشيف ساره عبد السلام وطريقه عمل
 عجينه الكريب الحلو من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل
 عجينه الكريب الحلو للشيف ساره عبدالسلام من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود, 
 عجينه الكريب الحلو بطريقه الشيف ساره عبدالسلام,
جميع حلقات  سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,وصفات برنامج  سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,وصفات  سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف ساره عبد السلام سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,جميع اكلات الشيف ساره عبدالسلام,
اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه, اطباق جانبيه







هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات