طريقه عمل مناقيش التونه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 28\9\2015 _حلقه يوم الاثنين 28 سبتمبر 2015)اسم الوصفه\\\\مناقيش التونه
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
(العجينه)
750 جم دقيق
50 جم لبن بودره
10 جم بيكينج بودر
30 جم خميرة
15 جم ملج
50 مل زيت
25 جم سكر
375 مل ماء للعجن
(الحشو)
تونه مصفاه من الزيت
2 بصل مفروم
20 جم هريسه تونسى
150 جم جبنه موزاريلا
20 جم بقدونس مفروم
5 جم ملح
100 جم طماطم قطع
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى الميكسؤ نضيف الدقيق ولبن البودرة وبيكينج بودر وخميرة وملح وسكر وزيت ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف الماء حبه حبه لحد ما العجينه تكون متماسكه طريه يسهل تشكهلا ونغطيها بكيس بلاسيتك ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة ساعه
2-نقطع العجينه بشكل دائرى او مربعات حسب الرغبه ونعمل فيها شكل من الاحراف بالشوكه وندهن العجينه بزيت الزيتون ونسيبها تخمر ربع ساعه كمان فى مكان دافئ
3-فى بوله نخلط التونه وبصل وجينه موتزرايلا وهريسه وبقدونس وملح وطماطم ونقلبهم مع بعض كويس
4- ونجيب المناقيش وندهنها زيت ونضع فيها الحشو السابق
5- ونجيب صنينه مدهونه زيت ونرص فيها المناقيش
6- وندخلها الفرن على درجه حرارة 200 لمدة 25 دقيقه
7- ونرصها فى طبق التقديم
8- وتقدم وبالف هنا وشفا
-طريقه عمل مناقيش التونه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مناقيش التونه للشيف حسن,مقاديرمناقيش التونه للشيف حسن, مناقيش التونه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل مناقيش التونه من برنامج الشيف قناه mbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مناقيش التونه للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مناقيش التونه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم28\9\2015,حلقه يوم الاثنين 28 سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 28-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 28\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,وصفات ريجيم
تعليقات
إرسال تعليق