- طريقه عمل كرشه بالكارى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
- (حلقه اليوم 7\9\2015 _حلقه يوم الاثنين 7 سبتمبر 2015)
- اسم الوصفه\\\\كرشه بالكارى
- && مقادير ومكونات الوصفه&&
- (التشويه)
- 5 لتر ماء ساخن
- 1 بصل قطع
- 1 طماطم مبشورة
- 1 عود كرات
- 1 عود كرفس
- 5 ورق لورا
- 2 حبهان
- 5 جم فلفل حصى
- 5 فص مستكه
- 10 جم ملح
- 10 جم فلفل
- 2 كيلو كرشه منضفه
- ( الكرشه)
- 4\1 كيلو كرشه مسلوقه
- 50 جم سمن
- 100 جم بصل قطع
- 5 جم ثوم مفروم
- 2 سم زنجبيل مبشور
- 50 جم معجون كارى
- 4\1 لتر شوربه لحمه
- 150 جم كريمه طبخ
- 50 جم كسبرة مفرومه
- 5 جم ملح
- 5 جم فلفل
- && طريقه تحضير الوصفه&&
- 1-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونتبله ملح وفلفل وكرات وكرفس وورق لورا وحبهان ومستكه وطماطم ولمه تغلى نضع فيها الكرشه ونطلعها على طول فى بوله فيها ماء مثلج
- 2-فى اناء على النار فى زبدة نشوح البصل لحد ما يدبل نضيف الثوم والزمجبيل ونضيف معجون كارى ونضيف شوربه ثم نضيف كريمه ظبخ وكسبرة ونتبله ملح وفلفل ولمه تغلى نضيف الكرشه
- 3-ونغرفها فى طبق الغرف
- 4-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كرشه بالكارى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كرشه بالكارى حسن,مقاديركرشه بالكارى للشيف حسن,كرشه بالكارى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل اكرشه بالكارى من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كرشه بالكارى للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, كرشه بالكارى بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم7\9\2015,حلقه يوم الاثنين 7
سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 7-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 7\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,
تعليقات
إرسال تعليق