طريقه عمل رقاق بالكبده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 19\9\2015 _حلقه يوم السبت 19 سبتمبر 2015)
اسم الوصفه\\\\\ رقاق بالكبده
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
8 رقاق بلدى
150 جم سمن
1 لتر شوربه
(الحشو)
50 مل زيت
50 جم ثوم قطع
نصف كيلو كبدة قطع
1 فلفل رومى قطع
1 فلفل حامى قطع
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم كمون
5 جم شطه
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى اناء على النار فى زيت نشوح بصل وثوم ولمه يدبلوا نضيف الكبدة ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم الفلفل الحامى والرومى وكسبرة مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وكمون وشطه ونسيبها تستوى على نار هاديه
2-وفى بوله فيها شوربه وسمن نسقى الرقاق
3- ونجيب الرقاق ونفردها ونضيف فى حشو الكبدة ونقفلها مربعات
5- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل رقاق بالكبده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, رقاق بالكبده لشيف حسن,مقاديررقاق بالكبده للشيف حسن, رقاق بالكبده للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه رقاق بالكبده من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رقاق بالكبده للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, رقاق بالكبده بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم19\9\2015,حلقه يوم السبت 19
سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 19-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 19\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مخلل زيتون
تعليقات
إرسال تعليق