طريقه عمل صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 19\9\2015 _حلقه يوم السبت 19 سبتمبر 2015) اسم الوصفه \\\\ صينيه الرقاق باللحمه المفرومه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
نصف كيلو رقاق ناشف
1 لتر شوربه
200 جم سمن بلدى
(الحشو)
50 جم سمن
150 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
500 جم لحمه مفرومه
50 جم صلصه
250 جم طماطم مبشورة
(الصوص)
250 مل لبن
3 بيضات
2 جم ملح
2 جم فلفل
2 جم جوزة الطيب
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى بوله فيها شوربه مغليه ونضيف عليها السمن ونغطس فيها الرقاق(صينيه الرقاق بتكون 8 ورقات رقاق)
2-للعمل الحشو فى طاسه نشوح البصل والثوم فى سمن ولمه يدبل نضيف اللحمه المفرومه ونقلبها ونضيف صلصه وطماطم مبشورة وشوربه ونسيبها تستوى على نار هاديه
3- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها عدد 4 رقاق ونضيف حشو اللحمه المفرومه ونضيف باقى كميه الراق
4-فىبوله نخفق البيض واللبن وملح وفلفل ونصبها على صينيه الرقاق
6- وندخلها الفرن على 180 درحه لمدة 25 دقيقه ونقطعها
7-وتقم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,صينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديرصينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن, صينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل صينيه الرقاق باللحمه المفرومه من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم19\9\2015,حلقه يوم السبت 19 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 19-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 19\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,
تعليقات
إرسال تعليق