القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الممبار بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر















طريقه عمل الممبار بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
            (حلقه اليوم 20\9\2015 _حلقه يوم الاحد 20 سبتمبر 2015) 
اسم الوصفه\\\الممبار
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

نصف كيلو ممبار منظف
       ( الحشو)
300 جم ارز
100 جم بصل مبشور
100 جم طماطم مبشورة
50 جم بقدونس مفروم
50 جم كسبرة مفروم
50 جم شبت
50 مل زيت
25 جم فلفل حار
2 زنجبيل مبشور
5 جم ملح
5 جم فلفل
    (التسويه)
2 لتر ماءمغلى
1 بوكىه جارنيه
100 مل زيت لتحمير




&& طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى بوله نضيف الارز وبصل وطماطم وبقدونس وشبت وكسبرة وزيت وفلفل حار وزنجبيل وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض
2- ونجيب الممبار ونحشى بى ونربطه من الاطراف
3-فى اناء على النالا فيها ماء مغلى وجزر وبصل وكرات وطماطم وفلفل وملح وكرافس وورق لورا وحبهان وفلفل  ونسلق فيها الممبار ونسيبها لحد ما تستوى
4-فى طاسه على النار فيها زيت نقلى الممبار ياخد لون ذهبى فاتح
5- وفى طبق التقديم نرش بقدونس مفروم ونرص عليه الممبار
6- ويقدم وبالف هنا وشفا
-















طريقه عمل الممبار بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,الممبار للشيف حسن,مقاديرالممبار  للشيف حسن,  الممبار للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل الممبار من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الممبار للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الممبار بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم20\9\2015,حلقه يوم الاحد 20 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد 20-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 20\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات