القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل العزيزيه الفرن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر




طريقه عمل العزيزيه الفرن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
          (حلقه اليوم 17\10\2015 _حلقه يوم السبت 17 اكتوبر2015)
اسم الوصفه\\\\\العزيزيه الفرن
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

1 لتر ماء مغلى
250 جم مكرونه اسباجتى
1 لتر لبن
250 جم سكر
4 اصفر بيض
30 جم كورن فلاور
5 مل فانيليا
5 جم ملح
100 جم كوكينج كريم او زبدة
100 جم زبيب قطع

&& طريقه تحضير الوصفه&&^

1-فى اناء فى ماء مغلى نسلق المكرونه 8 دقائق ونصفيها
2-فى  الخلاط نضع المكرونه المسلوقه واللبن والسكر والاصفر بيض والكريمه فانيليا وملح والزبيب
3- وندوب الكورن فلاور فى كوب ماء ونضيفه فى الخلاط ونضربهم مع بعض كويس اوى
4- ونضعها فى حله على النار  ونقلبهم مع بعض كويس اوى
5- وفى صينيه مدهونه زبدة ونصب الخليط  فى الصينيه
6- وندخلها الفرن 180 درجه لمدة 25 دقيقه ومله تبرد نقطعها
7- وتقدم وبالف هنا وشفا





















طريقه عمل العزيزيه الفرن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر,العزيزيه الفرن للشيف حسن,مقاديرالعزيزيه الفرن للشيف حسن, العزيزيه الفرن للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه العزيزيه الفرن  من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل العزيزيه الفرن للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, العزيزيه الفرن بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 17\10\2015,حلقه يوم السبت 17
اكتوبر للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 17-10-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 17
\10\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات