طريقة عمل صدور الفراخ بالجبنة المثلثات
المقادير ..
صدور فراخ مخلية حسب عدد الافراد ,
جبنة مثلثات اى نوع حسب اختيارك .
الطريقة ..
نحضر صدور الفراخ ونتبلها (بماء , وبصل , زعتر , وفلفل اسمر ,
وتوابل فراخ , وعلبة زبادى ) .
ويترك فى الثلاجة ليلة كاملة .
نخرج الفراخ من الثلاجة وناخد قطعة ونضع بداخلها قطع جبنة ونضع
عليها قطعة فراخ اخرى ونضغط عليها جيدا ولو الفراخ مقفلتش يمكن ان
نقفلها بخلة .
ثم نضعها فى الدقيق ثم فى البيض والبقسماط .
وبعد ذلك نضعها بالفريزر 1/2 ساعة وبعدين نحمرها فى زيت غزير حامى .
وبعد التحمير يرش عليها شبت وبقدونس للتزيين .
تابعونى على
https://www.facebook.com/dido.dema/
تعليقات
إرسال تعليق