القائمة الرئيسية

الصفحات

الفراخ بالطريقة الصينية

طريقة عمل الفراخ بالطريقة الصينية .

المقادير ..

صدور فراخ مقطعة بالطول , بصل مقطع طويل , فلفل الوان , 
3 ملعقة صويا صوص , 3 فصوص ثوم ناعم , 2 ملعقة صغيرة  نشا ,
1/2 ملعقة جنزبيل فريش , 1/2 ملعقة قرفة ,
1/2 ملعقة بهارات مشكلة .

الطريقة ..

نضع طاسة وفيها زيت ثم نضع البصل والثوم والزنجبيل ونشوحهم ,
ونضع الفلفل الالوان ونشوحة , ثم الفراخ والملح والقرفة والبهارات ,
ونقلبهم كويس ونتركها لحد ما الفراخ تنزل مايتها .
نضيف على الفراخ الصويا صوص , وبعد ذلك نخلط النشا
مع 1/4 كوب ماء ونقلبهم كويس ونضفهم على الفراخ ,
ويقلب جيدا ويترك حتى ينضج ويتماسك .


وبالهنا والشفا ..



http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات