طريقة عمل الفراخ بالطريقة الصينية .
المقادير ..
صدور فراخ مقطعة بالطول , بصل مقطع طويل , فلفل الوان ,
3 ملعقة صويا صوص , 3 فصوص ثوم ناعم , 2 ملعقة صغيرة نشا ,
1/2 ملعقة جنزبيل فريش , 1/2 ملعقة قرفة ,
1/2 ملعقة بهارات مشكلة .
1/2 ملعقة بهارات مشكلة .
الطريقة ..
نضع طاسة وفيها زيت ثم نضع البصل والثوم والزنجبيل ونشوحهم ,
ونضع الفلفل الالوان ونشوحة , ثم الفراخ والملح والقرفة والبهارات ,
ونقلبهم كويس ونتركها لحد ما الفراخ تنزل مايتها .
ونقلبهم كويس ونتركها لحد ما الفراخ تنزل مايتها .
نضيف على الفراخ الصويا صوص , وبعد ذلك نخلط النشا
مع 1/4 كوب ماء ونقلبهم كويس ونضفهم على الفراخ ,
ويقلب جيدا ويترك حتى ينضج ويتماسك .
مع 1/4 كوب ماء ونقلبهم كويس ونضفهم على الفراخ ,
ويقلب جيدا ويترك حتى ينضج ويتماسك .
وبالهنا والشفا ..
http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/
تعليقات
إرسال تعليق