طريقه كفته اللحمه المفرومه بورق العنب بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 01\11\2015 _حلقه يوم الاحد 01 نوفمبر2015)اسم الوصفه\\\\\\\كفته اللحمه المفرومه بورق العنب
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
2\1 كيلو ورق عنب
(الحشو)
2\1 كيلو لحمه مفرومه
100 جم بصل مبشور(تفل)
5 فصوص ثوم مفروم
100 جم لحم طماطم
50 جم بقدونس
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات لحمه
(التسويه)
4\1 كوب عصير ليمون
2 كوب شوربه
شرائخ بصل
شرائح طماطم
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى اناء على النار فى ماء مغلى نسلق ورق العنب ونسيبه يبرد
2-فى بوله نخلط اللحمه المفرومه وتفل البصل وثوم مفرومولحم طماطم وبقدونس ونتبلها ملح وفلفل وبهارات لحمه ونقلبهم مع بعض كويس ونعملها على شكل مربعات
3-ونفرد ورق العنب على الرخامه ونضع فى ملعقه حشو لحمه ونعملها على شكل مربع ونقفلها كويس
4-فى بيركس نضع شرائح بصل ثم شرائح طماطم ونرص ورق العنب ثم نرص طبقه شرائح ثم طبقه شرائح بصل
5-ونضع عليهم عصير ليمون ثم نضيف الشوربه ونغطيها بورق فويل
6-وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه
7-ونرص وورق العنب فى طبق التقديم
7-ونرص وورق العنب فى طبق التقديم
8-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كفته اللحمه المفرومه بورق العنب بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر,كفته اللحمه المفرومه بورق العنب للشيف حسن,مقاديركفته اللحمه المفرومه بورق العنب للشيف حسن,كفته اللحمه المفرومه بورق العنب للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كفته اللحمه المفرومه بورق العنب من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعملكفته اللحمه المفرومه بورق العنب للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كفته اللحمه المفرومه بورق العنب بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 01\11\2015,حلقه يوم الاحد 01
نوفمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد01-11-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 01
\11\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك
تعليقات
إرسال تعليق