القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل الكنافة بالنوتيلا 
الكنافة بشيكولاتة النوتيلا تحفة وطعم جديد 


المقادير ..
شيكولاتة نوتيلا , 1/2 كيلو كنافة , كوب زبدة سايحة , 3 ملعقة كبيرة سكر بودرة . 
لعمل الشربات : 4 كوب سكر + 2 كوب ماء + عصير ليمونة . 

الطريقة .. 
نضع الكنافة فى طبق كبير ونسيح الزبدة ونضعها على الكنافة ونضع عليهم 
السكر البودرة ونقلبهم كويس لحد ما تختلط الكنافة بالزبدة والسكر .
بعد ذلك نحضر 2 صنية مقاس واحد وندهنم بالزبدة نحضر الصنية 
الاولى ونفرد فيها 1/2 كمية الكنافة ونضعط عليها كويس .
نحضر الصنية الثانية ونفرد فيها باقى كمية الكنافة ونضغط عليها كويس . 
بعد ذلك ندخل الصوانى الفرن ونتركها فى الفرن لحد ما تحمر من فوق 
ومن تحت ولما تحمر نقلبهم ونسقيهم بالشربات .
نحضر طبق التقديم وناخد واحدة ونضعها فى الطبق وبعدين نفرد عليها طبقة من
الشيكولاتة النوتيلا وبعدين نضع النصف الاخر من الكنافة عليها .


وتزين بالفستق او اى شئ تحبية .
بالهنا والشفا ..

http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات