القائمة الرئيسية

الصفحات

الأرز المعمر بالبسلة واللحمة المفرومة

طريقة عمل الأرز المعمر بالبسلة واللحمة المفرومة 
صنية أرز تحفة طعمها حكاية ..


المقادير ..
3 كوب أرز مصرى , كوب بسلة مسلوقة , 1/4 كيلو لحمة مفرومة ومعصجة بدون طماطم , 
3 كوب لبن , علبة قشطة , ملح .

الطريقة ..
نحضر طاجن او قالب بايركس وندهنة ملعقتين من الزيت ثم نضع 1/2 كمية الأرز فى الطاجن 
بعدين نضع البسلة وعليها اللحمة المفرومة وبعدين نضع باقى كمية الأرز وبعدين 
نجيب اللبن ونملحة وبعدين نضعة على الأرز وبعدين نضع القشطة على الوش 
وبعدين ندخلة الفرن لحد ما الأرز يستوى ويحمر وشة .
ملحوظة : يمكن وضع ملعقتين سمن بلدى على الأرز.
بالهنا والشفا ..

http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات