سلطه الكولوسلو
طريقه عمل الكول سلو الكريمياالكميه: تكفي 3 اشخاص الوقت: 35 دقيقه
المكونات
1/2 كوب مايونيز
1/4 كوب ساور كريم او قشطه
2 معلقه كبيره عسل او سكر
1/2 كوب خل تفاح
فص ثوم مفروم
المكونات
1/2 كوب مايونيز
1/4 كوب ساور كريم او قشطه
2 معلقه كبيره عسل او سكر
1/2 كوب خل تفاح
فص ثوم مفروم
100 جم كرنب اخضر مبشور
50 جم كرنب احمر مبشور
50 جم جزر مبشور
ملح
فلفل ابيض
طريقه التحضير:
ننقع الكرنب الاحمر والاخضر في خل التفاح لمده 30 دقيقه
وننقع الجزر فمايه ونغسلو كويس. ونخلط المايونيز والسور كريم والعسل والثوم
ونضربهم كويس وببعدين ننشل الجزر من المايه . وننشل الكرنب من الخل ونضيف عليه المايونيز المكونات التانيه
وبعدين نضيف الملح والفلفل
وبالهنا والشفا ^^
50 جم كرنب احمر مبشور
50 جم جزر مبشور
ملح
فلفل ابيض
طريقه التحضير:
ننقع الكرنب الاحمر والاخضر في خل التفاح لمده 30 دقيقه
وننقع الجزر فمايه ونغسلو كويس. ونخلط المايونيز والسور كريم والعسل والثوم
ونضربهم كويس وببعدين ننشل الجزر من المايه . وننشل الكرنب من الخل ونضيف عليه المايونيز المكونات التانيه
وبعدين نضيف الملح والفلفل
وبالهنا والشفا ^^
تعليقات
إرسال تعليق