القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه تقشير اللوز والبندق


طريقه تقشير اللوز والبندق شغف الطهى


 الطريقه سهله جدا.
- الاول نغلي مايه في حله عالنار واول ما تغلى نحط اللوز بدون ملح ولا اى حاجه.
 - نسيبه يغلي لمده دقيقه فقط لان لو وقت الغليان زاد عن دقيقه هيبدأ يتهري وهيفقد طعمه.
- وبعد نرفعه ونصفيه من المايه ونقشرو وهو سخن.
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات