طريقه عمل البروكلي باللوز والثوم شغف الطهي

طريقه عمل البروكلي باللوز شغف الطهي
الكميه: 1 شخص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
-100 جرام بروكلي
-لوز مقشر
-2فص ثوم
-1معلقه زبده
-عصير ليمونه
ملح وفلفل
طريقه التحضير:
- نفرم الثوم ,ونقطع البروكلي ونسويه ف مايه بتغلي لمده 4 دقائق
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
-100 جرام بروكلي
-لوز مقشر
-2فص ثوم
-1معلقه زبده
-عصير ليمونه
ملح وفلفل
طريقه التحضير:
- نفرم الثوم ,ونقطع البروكلي ونسويه ف مايه بتغلي لمده 4 دقائق
- نطلعو من المايه السخنه لمايه بتلج عشان مايفقدش لونو ولا يفقد قيمته الغذائيه
-في طاسه علي نار هاديه نحط معلقه الزبده+ الثوم + اللوز ونسيبه لحد ما يبقي لونهم دهبي
- وبعدين ننزل البروكلي ف المايه السخنه لثواني عشان يسخن بس ونحطه ف الطاسه مع اللوز والثوم
- ونضيف الملح والفلفل والليمون- ونقلب تقليبتين ونرفعه من عالنار
- بيتقدم كطبق جانبي مع الاسماك
-في طاسه علي نار هاديه نحط معلقه الزبده+ الثوم + اللوز ونسيبه لحد ما يبقي لونهم دهبي
- وبعدين ننزل البروكلي ف المايه السخنه لثواني عشان يسخن بس ونحطه ف الطاسه مع اللوز والثوم
- ونضيف الملح والفلفل والليمون- ونقلب تقليبتين ونرفعه من عالنار
- بيتقدم كطبق جانبي مع الاسماك
تعليقات
إرسال تعليق