طريقه عمل شوربه السمك او مرقه السمك شغف الطهي
وقت التحضير : 15 دقيقه
وقت الطهي : 25 دقيقه
المكونات:
-1 كيلو عضم سمك
- 2 بصل
- 1 جزر
- 5 عيدان كرفس
- عيدان بقدونس بدون ورق - فلفل ابيض حبوب
- زيت زيتون
- ربع كوب ماء عليه عصير ليمونه
طريقه التحضير:
-نقشر الخضار ونقطعه تقطيعات صغيره متسوايه
-نغسل السمك. وفي حله عالنار نحط زيت زيتون ونضيف الخضار -نشوح الخضار ولما الحله تسخن نضيف المايه بالليمون عليها
- وبعدين نحط السمك ومانقلبش تاني خالص
- ونحط عليه مايه ونسيبه عالنار واول ما يغلي نوطي عليه النار
- نسيبه علي نار هاديه لمده 25 دقيقه
- وبعدين نصفيه بكبشه مانقلبش الحله في المصفه مره واحده
- لما يبرد نحطه فأكياس وندخله الفريزر ونقدر نستخدمه فأي وقت
- ممكن نعمل منو شوربه السي فود والاليكس تشاودر
ملحوظه:
- لازم يكون عضن السمك من سمك مش دهني يعني المكاريل
وعضم السالمون ماينفعش يتعمل شوربه
وقت الطهي : 25 دقيقه
المكونات:
-1 كيلو عضم سمك
- 2 بصل
- 1 جزر
- 5 عيدان كرفس
- عيدان بقدونس بدون ورق
- زيت زيتون
- ربع كوب ماء عليه عصير ليمونه
طريقه التحضير:
-نقشر الخضار ونقطعه تقطيعات صغيره متسوايه
-نغسل السمك. وفي حله عالنار نحط زيت زيتون ونضيف الخضار
- وبعدين نحط السمك ومانقلبش تاني خالص
- ونحط عليه مايه ونسيبه عالنار واول ما يغلي نوطي عليه النار
- نسيبه علي نار هاديه لمده 25 دقيقه
- وبعدين نصفيه بكبشه مانقلبش الحله في المصفه مره واحده
- لما يبرد نحطه فأكياس وندخله الفريزر ونقدر نستخدمه فأي وقت
- ممكن نعمل منو شوربه السي فود والاليكس تشاودر
ملحوظه:
- لازم يكون عضن السمك من سمك مش دهني يعني المكاريل
وعضم السالمون ماينفعش يتعمل شوربه
تعليقات
إرسال تعليق