القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل شوربه السمك مرقه السمك


طريقه عمل شوربه السمك او مرقه السمك شغف الطهي



وقت التحضير :      15 دقيقه
وقت الطهي :          25 دقيقه
المكونات:
                          -1 كيلو عضم سمك
                          - 2 بصل 
                          - 1 جزر 
                          - 5 عيدان كرفس
                          - عيدان بقدونس بدون ورق
                          - فلفل ابيض حبوب
                          - زيت زيتون
                          - ربع كوب ماء عليه عصير ليمونه
طريقه التحضير:
                          -نقشر الخضار ونقطعه تقطيعات صغيره متسوايه
                          -نغسل السمك.
 وفي حله عالنار نحط زيت زيتون ونضيف الخضار
                          -نشوح الخضار ولما الحله تسخن نضيف المايه بالليمون عليها 
                          - وبعدين نحط السمك ومانقلبش تاني خالص
                          - ونحط عليه مايه ونسيبه عالنار واول ما يغلي نوطي عليه النار
                          - نسيبه علي نار هاديه لمده 25 دقيقه
                          - وبعدين نصفيه بكبشه  مانقلبش الحله في المصفه مره واحده
                          - لما يبرد نحطه فأكياس وندخله الفريزر ونقدر نستخدمه فأي وقت 
                          - ممكن نعمل منو شوربه السي فود والاليكس تشاودر
ملحوظه:
                         - لازم يكون عضن السمك من سمك مش دهني يعني المكاريل
                          وعضم السالمون ماينفعش يتعمل شوربه

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات