طريقه عمل رقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 06\01\2015 _حلقه يوم الاربعاء 06 يناير2016)
اسم الوصفه\\\\رقاق باللحمه المفرومه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
نصف كيلو رقاق ناشف
1 لتر شوربه
150 جم سمن بلدى
150 مل لبن
(الحشو)
50 جم سمن
100 جم بصل مكعبات
50 جم ثوم مفروم
500 جم لحمه مفرومه
50 جم صلصه
250 جم طماطم مبشورة
1 ورق لورا
5 جم بهارات
5 جم ملح
5 جم فلفل
150 جم شوربه
(الصوص)
30 جم زبدة
30 جم دقيق
600 مل لبن
50 جم جبنه مبشورة
5 جم ملح
5 جم فلفل
مكعب مرق
250 جم جبنه موتزاريلا
1-فى بوله فيها شوربه مغليه ونضيف عليها السمن ولبن ونغطس فيها الرقاق (صينيه الرقاق بتكون 8 ورقات رقاق)
2-للعمل الحشو فى طاسه نشوح البصل والثوم فى سمن ولمه يدبل نضيف اللحمه المفرومه ونقلبها ونضيف صلصه وطماطم مبشورة وشوربه وورق لورا وملح وفلفل وبهارونسيبها تستوى على نار هاديه
3- للعمل الصوص فى طاسه نشوح الزبدة مع الدقيق ولمه ياخد لون نضيف اللبن حبه حبه ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض للحصول على بشاميل ثقيل
4- نجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها 2 ورقه رقاق ونضيف عليها كبشه بشامبل ورشه جبنه مبشورة ثم 2 ورقه رقاق ونضيف اللحمه المفرومه ثم كبشه بشاميل ورشه جبنه مبشورة ثم 2 ورقه رقاق وكبشه بشاميل ورشه جبنه ثم باقى كميه البشاميل ونرش على الوش جبنه موتزاريلا ونفطعها
5- وندخلها الفرن على 180 درحه لمدة 25 دقيقه
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل رقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصررقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديررقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,رقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه رقاق باللحمه المفرومه من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رقاق باللحمه المفرومه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,رقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 06\01\2016,حلقه يوم الاربعاء 06
يناير للشيف حسن,حلقه اليوم الاربعاء 06-01-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 06
\01\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات راس السنه,المارون جلاسيه (ابو فروة),الكعك,
تعليقات
إرسال تعليق