طريقه عمل اسبرنج رول(لفائف الخضار) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 24\01\2016 _حلقه يوم الاحد 24 يناير2016)
اسم الوصفه\\\\\\اسبرنج رول(لفائف الخضار)
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
1 لفه اسبرنج رول
1 ابيض بيض
(الحشو)
50 مل زيت
100 جم بصل شرائح
50 جم جزر مبشور
50 جم كرنب شرائح
50 جم فلفل اخضر شرائح50 جم فلفل احمر شرائح
50 جم فلفل اصفر شرائح
25 جم ثوم مفروم
2 سم زنجبيل مبشور
25 جم صويا صوص
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الصوص)
150 جم كاتشب
2\1 لتر ماء مغلى
300 جم سكر
10 جم ملح
5 جم شطه
5 جم ينسون
1 سم زنجبيل مبشور
25 جم ثوم مفروم
25 جم صويا صوص
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
1-(للعمل الحشو) فى اناء على النار فى زيت نشوح البصل ولمه يدبل نضيف جزر ولمه يدبل نضيف كرنب ولمه يدبل نضيف فلفل الوان ولمه يدبل نضيف ثوم وزنجبيل مبشور ولمه يدبلوا نضيف صويا صوص ونتبله ملح وفلفل ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد شويه
2-للعمل الصوص فى اناء على النار فى ماء مغلى نضيف كاتشب و سكر وملح وشطه وينسون وزنجبيل وثوم مفروم وصويا صوص ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار
3-نجيب اسبرنج رول ونفرده على الرخامه وندهن الاحراف ابيض بيض
4- ونحشى الاسبرنج رول بالحشو ونلفها رول
5-فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الاسبرنج رول لحد ما ياخد اللون الذهبى الفاتح ونطلعه على مناشف مطبخ
6-فى طبق التقديم نرص الاسبرنج رول وفى بوله صغيرة نغرف الصوص
7-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل اسبرنج رول(لفائف الخضار) الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصراسبرنج رول(لفائف الخضار) للشيف حسن,مقاديراسبرنج رول(لفائف الخضار) للشيف حسن اسبرنج رول(لفائف الخضار) للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه اسبرنج رول(لفائف الخضار) من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل اسبرنج رول(لفائف الخضار) لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,اسبرنج رول(لفائف الخضار) بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 24 \01\2016,حلقه يوم الاحد24
يناير للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد 24-01-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 24
\01\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات
تعليقات
إرسال تعليق