القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل حواوشى اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر




طريقه عمل حواوشى اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 16\02\2016 _حلقه يوم الثلاثاء 16 فبراير2016)
اسم الوصفه\\\\\حواوشى اللحمه الباردة
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


 (العجينه)
2\1 كيلو دقيق
15 جم ملح
10 جم سكر
10 جم خميرة
50 مل زيت
225 مل ماء
  (الحشو)
150 جم لانشون قطع
150 جم بسطرمه قطع
100 جم فلفل اخضر قطع
100 جم طماطم لحم قطع
150 جم جبنه شيدر مبشورة
50 جم جبنه موتزاريلا
50 جم فلفل حامى قطع
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم جوزة الطيب


&&طريقه تحضيرالوصفه&&

1-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكر والخميرة وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
2-على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده غطاء)
3-فى بوله نخلط لانشون وبسطرمه وفلفل اخضر وحامى وطماطم وجبنه شيدر و موتزاريلا وملح وفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض كويس
4-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فى الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه وندهن الوش زيت
5-وندخل الجواوشى فى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
6-ويقدم وبالف هنا وشفا

























طريقه عمل حواوشى اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,حواوشى اللحمه الباردة بطريقه للشيف حسن,مقاديرحواوشى اللحمه الباردة بطريقه للشيف حسن ,حواوشى اللحمه الباردة للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه حواوشى اللحمه الباردة بطريقه من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل حواوشى اللحمه الباردة بطريقه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, حواوشى اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 16\02\2016,حلقه يوم الثلاثاء 16
فبراير للشيف حسن,حلقه اليوم الثلاثاء 16-02-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
16\02\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات