طريقه عمل جلاش باللحمه البارده للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 28\03\2017 _حلقه يوم الثلاثاء 28 مارس2017)
اسم الوصفه\\\\\ جلاش باللحمه البارده
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
لفه جلاش
150 جم سمن
(الحشو)
2\1 كيلو لحمه مفرومه
150 جم بصل قطع
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم جوزة الطيب
5 جم بهارات لحمه
50 جم زيتون شرائح
50 جم فلفل الوان مكعبات
(اللبيراى)
بيضه
100 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بيكينج بودر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الحشو\\\\- فى الكبه نخلط لحمه مفرومه مع بصل وملح وفلفل وبهاروجوزة الطيب ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعه فى بوله ونضيف زيتون وفلفل احمرواخضرواصفر ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص نصف كميه الجلاش مع مراعاه دهن كل ورقه بسمن ونضع اللحمه المفرومه ونرص باقى كميه الجلاش مع مراعاه دهن كل ورقه بسمن ونشيل الاحراف ونضغط عليها كويس (لازم نضع كل ورقه عكس التانيه) ونقطعها وفى بوله نخلط بيض وملح وفلفل ولبن وبيكينج بودرونقلبهم مع بعض ونضيفه على الجلاش ولمه يشربه
- ندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل جلاش باللحمه البارده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, جلاش باللحمه البارده للشيف حسن,مقاديرجلاش باللحمه البارده للشيف حسن , جلاش باللحمه البارده للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه جلاش باللحمه البارده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جلاش باللحمه البارده
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,جلاش باللحمه البارده بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 28\03\2017, حلقه يوم الثلاثاء 28 مارس للشيف حسن,حلقه 28 مارس للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 28-03-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 28\03\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق