القائمة الرئيسية

الصفحات

الدونت بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر



 الدونت بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 18\05\2017 _حلقه يوم  الخميس 18 مايو 2017)
اسم الوصفه\\\\\  الدونت
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


2\1 كيلو دقيق
15 جم خميره
2.5 حم محسن خبز
20 جم لبن بودرة
20 جم سكر
25 جم زبدة
5 جم ملح
 بيضه
225 مل ماء
 لتر زيت للقلى

  (الحشو)
200 جم مربى مشمش
250 جم مربى فراوله
250 جم كريم باستيرى
 (للزينه)
شيكولاته سايحه
سكربودره




&&طريقه تحضيرالوصفه&&


-فى الميكسر نضع الدقيق والخميرة ولبن بودره ومحسن خبزوسكروزبدة وملح ونخفقهم مع بعض كويس-ثم نضيف البيض ونضيف الماء حبه حبه ونخفقهم مع بعض كويسحتى تصبح عجينه طريه متماسكه يسهل فردها وتشكيلها ونضعهافى بوله فيها رشه دقيق ونسيبها تخمر فى مكان دافئ ونغطيها ببلاسيتك فيلم
-ولمه تخمرونرش دقيق على الرخامه ونفرد العجينه بالنشابه ونقطعها على شكل دوائر اومربعات او مثلثات-ونرصها فى صينيه مرشوشه دقيق ونغطيها ونسيبها تخمر نصف ساعه كمان-فى طاسه على النار فيها زيت سخن عميق نقلي الدونت لحد ما تاخد لون دهبى فاتح
- ونعمل فى الدونت فتحات ونحشيها مربى مشم او مربى فراوله او كريم باستيرى
-وناخد الدونت نغمرها فى شيكولاته سايحه ونزينها فى الفارمسيل او نرش عليها سكر 

- ويقدم وبالف هنا وشفا







طريقه عمل  الدونت بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,  الدونت للشيف حسن,مقادير الدونت للشيف حسن ,  الدونتللشيف حسن,الشيف حسن وطريقه  الدونت بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  الدونت

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الدونت بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 18\05\2017, حلقه يوم الخميس 18 مايو للشيف حسن,حلقه 18 مايو للشيف حسن, حلقه الخميس 18-05-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\05\2017 قناه mbc مصر,


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات