خلطات توابل جاهزة بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 23\05\2017 _حلقه يوم الثلاثاء 23 مايو 2017)
اسم الوصفه\\\\\ خلطات توابل جاهزة
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(بهارات اللحمه)
ورق لورا
فلفل حصى
كمون حصى
قرفه خشب
قرنفل
حبهان
جوزة الطيب
بصل بودر
شمر
كبابه صينى
(بهارات الفراخ)
كمون
مرمريه
ورق لورا
حبهان
كركم
كارى
ليمون ناشف
قشر ليمون
فلفل
زعتر ناشف
زنجيبل كسبرة
(بهارات السمك)
كمون حصى
ورق لورا
قشر ليمون
ثوم بودر
بصل بودر
قرفه خشب
بابريكا
زعتر ناشف
زنجيبل بودر
جوزة الطيب
(بهارات الشاورما)
كمون حصى
كسبرة حبوب
ثوم بودر
بابريكا
كركم
زنجبيل بودر
فلفل بودر
قرنفل
فلفل ابيض
قرفه بودر
ليمون ناشف
كبابه صينى
(بهارات المشويات)
فلفل حصى
قرنفل
ورق لورا
فلفل حامى قرون مجفف
شمر
بابريكا
كبابه صينى
(بهارات الكفته السريه)
فلفل حصى
زعتر
كبابه صينى
زنجيبل بودر
بقدونس ناشف
كسبرة ناشفه
(بهارات الكبسه)
ثوم بودر
فلفل حصى
حبهان
قرفه
كركم
ليمون ناشف
كارى
خولنجان
بابريكا
(بهارات الكارى مسالا)
ورق اورا
فلفل حصى
شمر
كارى بودر
حبهان
(بهارات الجراما سالا)
كسبره ناشفه
فلفل حصى
كمون حصىحبهان
جوزة الطيب
حلبه
خردل حب
زنجيبل بودر
ورق لورا
(بهارات البرجر)
فلفل حصى
كبابه صينى
ورق لورا
حبهان
قرفه خشب
خردل
كمون حصى
(بهارات الشيش طاووق)
كسبرة ناشفه
كمون حصى
بابريكا
فلفل حصى
فلفل ابيض حصى
قرفه خشب
حبهان
قرنفل
زعتر ناشف
ثوم مجفف
كركم
(بهارات المدراس)
حلبه ناشفه
كارى بودر
كركم بودر
فلفل بودر
قرنفل بودر
جوزة الطيب
ورق لورا
حبهان بودر
كسبرة ناشفه
ليمون ناشف
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل بهارات اللحمه\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص ورق لورا وفلفل وكمون وقرفه وقرنفل وحبهان وجوزة الطيب وبصل بودر وشمر وكبابه صينى ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الفراخ\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص كمون ومرمريه وورق لورا وحبهان وكركم وكارى وليمون وفلفل وزعتر وزنجبيل ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات السمك\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص كمون وورق لورا وقشر ليمون وثوم وبصل بودروقرفه وبابريكا وزعتروزنجبيل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الشاورما\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص كمون وكسبرة وثوم وبابريكا وكركم وزنجبيل وفلفل وقرنفل فلفل ابيض وقرفه وقرنفل وليمون ناشف وكبابه صينى ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات المشويات\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص فلفل وقرنفل وورق لورا وفلفل قرون وشمر وبابريكا وكبابه صينى ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الكفته السريه\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص زعتر وكبابه صينىوزنجبيل وبقدونس ناشف وكسبرة ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الكبسه\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص ثوم بودر وفلفل وحبهان وقرفه وكركم وليمون ناشف وكارى وخولنجان وبابريكا ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الكارى مسالا\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص ورق لورا وفلفل وشمر وكارى وحبهان ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الجراما سالا\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص كسبرة وكمون وفلفل وحبهان وجوزة الطيب وحلبه وخردل وزنجبيل وورق لورا ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات البرجر\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص فلفل وكبابه صينى وورق لوراوحبهان وقرفهوخردل وكمون ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات الشيش طاووق\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص كسبرة وكمون وبابريكا وفلفل وفلفل ابيض وقرفه وحبهان وقرنفل وزعتر وثوم وكركم ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
لعمل بهارات المدراس\\\\\\
- فى اناء على النار يكون سخن نحمص حلبه وكارى وكركم وفلفل وقرنفل وجوزة الطيب وورق لورا وحبهان وكسبرة وليمون ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النار ونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم
- فى كيس محكم الغلق نضع التوابل ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الفريزر يقعد عندك سنه
طريقه عمل خلطات توابل جاهزة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, خلطات توابل جاهزة للشيف حسن,مقاديرخلطات توابل جاهزة للشيف حسن , خلطات توابل جاهزة للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه خلطات توابل جاهزة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل خلطات توابل جاهزة
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,خلطات توابل جاهزة بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 23\05\2017, حلقه يوم الثلاثاء 23 مايو للشيف حسن,حلقه 23 مايو للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 23-05-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\05\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق