وصفه بوشيه الفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 12\08\2017 _حلقه يوم السبت 12 اغسطس 2017)اسم الوصفه\\\\\ وصفه بوشيه الفراخ
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(عجينه الفيتاج)
2\1 كيلو دقيق
15 جم ملح
255 مل ماء
25 مل عصير ليمون
(الحشو)
400 جم زبدة بلوك
150 جم دقيق
بيضه للتلميع
15 جم روزمارى ناشف
(حشو الفراخ)
25 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
150 جم فراخ مكعبات
5 جم ملح
5 جم فلفل
100 مل كريمه طهى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-نجيب الزبدة نفردها فى كيس ونضعها فى الفريز تجمد شويه على شكل بلوك
-فى الميكسر نضيف الدقيق وعصير الليمون وملح ونقلبهم مع بعض كويس ثم نضيف الماء المثلج
- ونغطيها بكيس بلاسيتك ونسيبها نصف ساعه ترتاح فى المطبخ
-ونرش دقيق على الرخامه ونفردها بسمك اسم ونجيب فرشاه ونضيف منها الدقيق ونفرد فيها بلوك الزبدة ونقفلها كويس من كل الجوانب ونفردها تانى ونلمها ونفردها تالث لحد ما نعملها شكل مربع ونفردها ونقطعها بشكل دائرى او مثلث اومستطيل او مربع
- ونجيب بيضه ونخفقها وندهن بيها ونرش عليه روزمارى ونرصه فى صاج
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 20 دقيقه ونسيبه يبرد خالص
لعمل حشو الفراخ\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت لمه يدبل نضيف قطع فراخ ونقلبهم مع بعض ونضيف ملح وفلفل ولمه تستوى نضيف كريمه طهى تاخد غلاوة ونرفعها من على النار ونزينه بحشو الفراخ
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه بوشيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه بوشيه الفراخ للشيف حسن,مقاديروصفه بوشيه الفراخ للشيف حسن , وصفه بوشيه الفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه بوشيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه بوشيه الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه بوشيه الفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اغسطس,
حلقه اليوم 12\08\2017, حلقه يوم السبت 12 يوليو للشيف حسن,حلقه 12 اغسطس للشيف حسن, حلقه السبت 12-08-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 12\08\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق