القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه الباستا فلورا بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر



وصفه الباستا فلورا بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 16\08\2017 _حلقه يوم الاربعاء 16  اغسطس 2017)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه الباستا فلورا
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


4\1 كيلو سمن بدرجه حراره الثلاجه
4\1 كيلو سكربودر

3 ابيض بيض
5 جم فانيليا
5 جم ملح
375 جم دقيق
5 جم بيكينح بودر
15 جم جوزهند ناعم
  (الحشو)
مربى فراوله


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل عجينه الباستا فلورا\\\
- فى الميكسر نخفق سمن وسكر ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على خليط كريمى ونضيف ابيض بيض وفانيليا, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودروجوزهند ونقلبهم مع بعض ونضيفه على الخليط السابق واول ما الدقيق يختفى فى الخليط ونجيب بوله فيها رشه دقيقه ونضع العجينه ونغطى وندخلها الثلاجه لمدة ساعه تاخد تبريد
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع, ونجيب فورمه التارت ونضع فيها العجينه ونسكنها كويس من الحروف( وباقى العجينه نقطعها شرائح) ونفرد فيها مربى فراوله ونرص عليها شرائح العجينه بالطول والعرض ونقفلها كويس من الحروف
= وندخل الباستا فلورا الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا





طريقه وصفه الباستا فلورا بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الباستا فلورا للشيف حسن,مقاديروصفه الباستا فلورا للشيف حسن , وصفه الباستا فلورا للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الباستا فلورا بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الباستا فلورا

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه الباستا فلورا بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اغسطس,
حلقه اليوم 16\08\2017, حلقه يوم الاربعاء 16 يوليو للشيف حسن,حلقه 16 اغسطس للشيف حسن, حلقه الاربعاء 16-08-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 16\08\2017 قناه mbc مصر,




هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات