وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 10\12\2017 _حلقه يوم الاحد 10 ديسمبر2017)
(حلقه اليوم 10\12\2017 _حلقه يوم الاحد 10 ديسمبر2017)
اسم الوصفه\\\\\وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(الديسك)
250 جم بسكويت سادة مفروم
50 جم سودانى
50 جم زبدة سايحه
100 جم مربى فراوله
150 جم فراوله مكعبات
250 جم فراوله شرائح
(الحشو)
400 جم زبادى
200 جم سكر
1 بشر ليمون
1 عصير ليمون
150 مل عصير فراوله
25 جم جيلاتين بودر
100 مل ماء دافئ
250 جم بسكويت سادة مفروم
50 جم سودانى
50 جم زبدة سايحه
100 جم مربى فراوله
150 جم فراوله مكعبات
250 جم فراوله شرائح
(الحشو)
400 جم زبادى
200 جم سكر
1 بشر ليمون
1 عصير ليمون
150 مل عصير فراوله
25 جم جيلاتين بودر
100 مل ماء دافئ
(الديكور)
باكو جيلى فراوله
4\1 لتر ماء مغلى ومثلج
200 جم كريم شانتيه
500 مل ماء مثلج
باكو جيلى فراوله
4\1 لتر ماء مغلى ومثلج
200 جم كريم شانتيه
500 مل ماء مثلج
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الديسك\\\\\
- فى الكبه نضيف بسكويت وسودانى وزبدة ونخلطهم مع بعض لحد ما تنعم خالص, ونجيب قالب تشيزكيك ونصب فى البسكويت ونضغط عليه بقاع كوبايه ونضيف عليه مربى ونفردها ونضيف مكعبات الفراوله وندخلها الثلاجه تاخد تجميد, ونرص شرائح الفراوله على الحروف
لعمل الحشو\\\\\
- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه بودر مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه
- فى بوله فيها ماء مغلى ندوب جيلى فراوله ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف ماء مثلج ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونسيبه يبرد
- فى بوله نخفق زبادى وسكروندوبهم مع بعض ونضيف وعصير ليمون وبشرليمون ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير فراوله ونقلبهم مع بعض كويس, وفى اناء فى ماء دافئ ندوب جيلانتيه بودر ونقلبهم مع بعض كويس ونصبها على خليط الزبادى ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف كريمه شانتيه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونصبه على ديسك البسكويت ونرش عليها مكعبات فراوله وندخلها الفريزر تتجمد لمده ساعه ونخرجها نصب عليها جيلى فراوله ونرش عليها مكعبات فراوله
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- فى الكبه نضيف بسكويت وسودانى وزبدة ونخلطهم مع بعض لحد ما تنعم خالص, ونجيب قالب تشيزكيك ونصب فى البسكويت ونضغط عليه بقاع كوبايه ونضيف عليه مربى ونفردها ونضيف مكعبات الفراوله وندخلها الثلاجه تاخد تجميد, ونرص شرائح الفراوله على الحروف
لعمل الحشو\\\\\
- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه بودر مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه
- فى بوله فيها ماء مغلى ندوب جيلى فراوله ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف ماء مثلج ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونسيبه يبرد
- فى بوله نخفق زبادى وسكروندوبهم مع بعض ونضيف وعصير ليمون وبشرليمون ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير فراوله ونقلبهم مع بعض كويس, وفى اناء فى ماء دافئ ندوب جيلانتيه بودر ونقلبهم مع بعض كويس ونصبها على خليط الزبادى ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف كريمه شانتيه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونصبه على ديسك البسكويت ونرش عليها مكعبات فراوله وندخلها الفريزر تتجمد لمده ساعه ونخرجها نصب عليها جيلى فراوله ونرش عليها مكعبات فراوله
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى للشيف حسن,مقاديروصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى للشيف حسن , وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه تشيز كيك الفراوله بالزبادى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرديسمبر,
حلقه اليوم 10\12\2017, حلقه يوم الاحد 10 ديسمبر للشيف حسن,حلقه 10 ديسمبر للشيف حسن, حلقه الاحد 10-12-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 10\12\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق