القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه كفته الارز بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه كفته الارز بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 03\10\2018_حلقه يوم الاربعاء 03  اكتوبر 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه كفته الارز
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(الكفته)
250 جم ارز
250 جم لحمه مفرومه
150 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
1 حزمه بقدونس
1 حزمه شبت
1 حزمه كسبرة
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
25 مل زيت لتصبيع
زيت للقلى
(الصوص)
50 جم سمن
100 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
250 مل عصير طماطم
500 مل شوربه
250 جم بطاطس مكعبات محمره
5 جم ملح
5 جم فلفل
10 جم سكر
5 جم بهارات



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- فى الكبه نضع لحمه مفرومه وبصل وثوم وبقدونس وكسبرة وشبت وملح وفلفل وبهارات ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله وندخلها الثلاجه تتصمغ ونشكلها اصابع ونقليها فى زيت سخن عميق
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وملح وفلفل وسكر وبهارات ونضيف عصير طماطم ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك ولمه تتسبك نضيف شوربه وتغلى شويه ونضيف اصابع الكفته ومكعبات البطاطس ونسيبها تستوى على نار هاديه
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه 
وصفه كفته الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه كفته الارز للشيف حسن,مقادير وصفه كفته الارز للشيف حسن , وصفه كفته الارز للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه كفته الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل 
وصفه كفته الارز
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه كفته الارز بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اكتوبر,حلقه اليوم 03\10\2018, حلقه يوم الاربعاء 03 اكتوبر للشيف حسن,حلقه 03 اكتوبر للشيف حسن, حلقه الاربعاء 03-10-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 03\10\2018 قناه mbc 

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات