القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه كفته البطاطس بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه كفته البطاطس بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 17\10\2018_حلقه يوم الاربعاء 17 اكتوبر2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه كفته البطاطس
&&مقاديرومكونات الوصفه&&

500 جم بطاطس مسلوقه
2 بيض مخفوق
100 جم بقسماط
50 جم بقدونس مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
25 جم ثوم مفروم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
3 بيضات
5جم ملح
5 جم فلفل
100 مل لبن
200 جم دقيق (ملح -فلفل -ثوم بودر- بصل بودر-جوزة الطيب بودر)
200 جم بقسماط (ملح -فلفل -ثوم بودر- بصل بودر-جوزة الطيب بودر)
زيت للقلى

&&طريقه تحضيرالوصفه&&

- فى الميكسر نخفق بطاطس مسلوقه وبقسماط وبقدونس وكسبرة مفرومين وثوم وملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونشكلها اصابع وندخلها الثلاجه لمدة 15 دقيقه
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وبصل وثوم بودر وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض,فم,وفى بوله نخلط بقسماط وملح وفلفل وثوم وبصل بودروجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض,ونجيب اصابع البطاطس ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط,ونقليها فى زيت سخن عميق تاخد لون ذهبى فاتح
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه وصفه
 كفته البطاطس بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,  وصفه كفته البطاطس للشيف حسن,مقادير وصفه كفته البطاطس للشيف حسن ,  وصفه كفته البطاطس للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه كفته البطاطس بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه كفته البطاطس
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه كفته البطاطس بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اكتوبر,حلقه اليوم 17\10\2018, حلقه يوم الاربعاء 17 اكتوبر للشيف حسن,حلقه 17 اكتوبرللشيف حسن, حلقه الاربعاء 17-10-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 17\10\2018 قناه mbc 



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات