وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 23\11\2018_حلقه يوم الجمعه 23 نوفمبر2018)
اسم الوصفه\\\\ وصفه البوريك
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
500 جم دقيق(2 كوب ونصف)
10 جم خميرة(ملعقه كبيرة ممسوحه)
10 جم سكر(ملعقه كبيرة ممسوحه)
5 جم محسن خبزاو خل(نصف ملعقه صغيرة)
50 جم صلصه(2 ملعقه كبيره)
10 جم كركم(ملعقه كبيرة ممسوحه)
10 جم ملح(ملعقه كبيرة ممسوحه)
150 جم سمن سايحه(كوب الاربع)
200 مل ماء(كوب)
(الحشو)
100 جم جبنه فيتا(نصف كوب)
25 حم زيتون اخضر(ملعقه كبيرة)
25 جم زيتون اسود(ملعقه كبيرة)
(التلميع)
بيضه مخفوقه
5 جم فانيليا(باكو)
(التوبينج)
حبه البركه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكرومحسن وخميرة وصلصه وكركم وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول
-وفى بوله مرشوشه دقيق نضع العجينه ونسيبها ترتاح ساعه ونغطيها بكيس بلاسيتك
-على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه ونقطعها بالقطعه بشكل دوائروندهنها بماء ونضع ملعقه من جبنه فيتا وزيتون اخضر واسود فى العجينه ونقفل الطرفين على بعض ونشكل الاحراف بشوكه
-وفى بوله نخلط بيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض وندهن بيهم البريك ونرش عليها حبه البركه
-وفى صاج مدهون زيت نرص بوريك ونضعه فى مكان دافئ يخمر لمدة ساعه
- وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,وصفه البوريك للشيف حسن,مقادير وصفه البوريك للشيف حسن , وصفه البوريك للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البوريك
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,حلقه اليوم 23\11\2018, حلقه يوم الجمعه 23 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 23 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الجمعه 23-11-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\11\2018 قناه mbc
500 جم دقيق(2 كوب ونصف)
10 جم خميرة(ملعقه كبيرة ممسوحه)
10 جم سكر(ملعقه كبيرة ممسوحه)
5 جم محسن خبزاو خل(نصف ملعقه صغيرة)
50 جم صلصه(2 ملعقه كبيره)
10 جم كركم(ملعقه كبيرة ممسوحه)
10 جم ملح(ملعقه كبيرة ممسوحه)
150 جم سمن سايحه(كوب الاربع)
200 مل ماء(كوب)
(الحشو)
100 جم جبنه فيتا(نصف كوب)
25 حم زيتون اخضر(ملعقه كبيرة)
25 جم زيتون اسود(ملعقه كبيرة)
(التلميع)
بيضه مخفوقه
5 جم فانيليا(باكو)
(التوبينج)
حبه البركه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكرومحسن وخميرة وصلصه وكركم وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول
-وفى بوله مرشوشه دقيق نضع العجينه ونسيبها ترتاح ساعه ونغطيها بكيس بلاسيتك
-على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه ونقطعها بالقطعه بشكل دوائروندهنها بماء ونضع ملعقه من جبنه فيتا وزيتون اخضر واسود فى العجينه ونقفل الطرفين على بعض ونشكل الاحراف بشوكه
-وفى بوله نخلط بيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض وندهن بيهم البريك ونرش عليها حبه البركه
-وفى صاج مدهون زيت نرص بوريك ونضعه فى مكان دافئ يخمر لمدة ساعه
- وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,وصفه البوريك للشيف حسن,مقادير وصفه البوريك للشيف حسن , وصفه البوريك للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البوريك
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه البوريك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,حلقه اليوم 23\11\2018, حلقه يوم الجمعه 23 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 23 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الجمعه 23-11-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\11\2018 قناه mbc
تعليقات
إرسال تعليق