القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه رقبه ضانى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر

وصفه رقبه ضانى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\ وصفه رقبه ضانى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


رقبه ضانى
  (التتبيله)
100 مل زيت
100 مل ماء بصل
100 جم طماطم مبشورة
1 جزر مبشور
10 جم زعتر
10 جم روزمارى
25 جم ثوم مفروم
10 جم بشر ليمون
50 مل عصير ليمون
2 ملعقه صويا صوص
ملح- فلفل- بهارات
  (التشويه)
بصل
جزر
كرات
كرفس
ورق لورا
فلفل حبوب
قرفه
ماء مغلى
  (الارز الالوان)
50 مل زيت
100 جم بصلمكعب مرق
2\1 كيلو ارز بسمتى
1 جم زعفران
5 جم كركم
5 جم كارى
5 جم ملح
5 جم فلفل
لتر ماء مغلى
1 جم لون احمرغذائى


&&طريقه تحضيرالوصفه&&



لعمل تتبيله الرقبه\\\\\
- فى بوله نخلط زيت وماء بصل وطماطم مبشورة وجزر مبشور وزعتر وروزماى وثوم مفروم وبشر ليمون وعصير ليمون وصويا صوص وملح وفلفل وبهار
- ونحيب الرقبه ونعمل فيها فتحات علشان تتبيل كويس
- ونجيب صاج او صينيه ونرص فيها شرائح جزروبصل وكرات وكرفس ونضع عليهم الرقبه ونضيف ماء مغلى ونغطيها بورق فويل وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة ساعتين ونصف


لعمل الارز الالوان\\\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ونضيف كركم وكارى وزعفران ونقلبهم مع بعض ونضيف الارزوملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نار هاديه ولمه يستوى نضيف الوان ونقلبهم مع بعض
- وتقدم وبالف هنا وشفا


طريقه وصفه رقبه ضانى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه رقبه ضانى للشيف حسن,مقاديروصفه رقبه ضانى للشيف حسن , وصفه رقبه ضانى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه رقبه ضانى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه رقبه ضانى

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه رقبه ضانى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات