طريقه عمل القشطه الروز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
10 ورقه جيلاتين
كوب ماء مثلج(200 مل)
صاج
ملعقه زبدة سايحه(25 جم)
ربع كوب سكربودراو ونشا(50 جم)
كوب فواكه مسكره(200 جم)
(الكراميل)
2 كوب سكر(400 جم)
كوب عسل جلوكوز(200 جم)
نصف كوب ماء(300 مل)
نصف ملعقه اصانص فراوله(10 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
--فى اناء على النار نضع السكروعسل الجلوكوزوماء واصانص فراوله ونقلبهم مع بعض ونسيبها على النار لمدة 20 دقيقه ( لحد ما يعمل عرق)
-فى اناء فى ماء مثلج وندوب فى جيلاتينه بودر
-فى الميكسر نضع الجيلاتين ونصب عليها الخليط الاول ونخفقهم مع بعض لحد ما يتضاعف حجمه
- ونجيب صاج او قالب كب كيك وندهنه زبدة ونرش فى سكربودر او نشا ونصب فى القشطه ونرش على وشها فواكه مسكرة ونسيبها تجمد ونقطعها مربعات او اصابع
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل القشطه الروز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه القشطه الروز للشيف حسن,مقاديرالقشطه الروز للشيف حسن .طريقه القشطه الروز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه القشطه الروز, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل القشطه الروز
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه القشطه الروز بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق