&&المقاديروالمكونات&&
(عجينه الرقاق)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&ملعقه زيت (25 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
كوب ماء(200 مل)
كوب نشا(250 جم)
- فى الميكسر نضيف دقيق وزيت وملح وسكر ونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق الطرى والناشف للشيف حسن,مقاديرالرقاق الطرى والناشف للشيف حسن .طريقه الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الرقاق الطرى والناشف, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الرقاق الطرى والناشف
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق