&&المقاديروالمكونات&&
3 ملعقه كبيرة زبدة(75 جم)
كيلو الاربع شرائح لحمه فيليه
3 ملعقه كبيرة زبدة(75 جم)
2 ونصف كوب مشروم شرائح(500 جم)كيلو الاربع شرائح لحمه فيليه
3 ملعقه كبيرة زبدة(75 جم)
2 بصل شرائح
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
كوب الاربع ماء مغلى(175 جم)
2 كوب شوربه لحمه(400 جم)
2 ونصف ملعقه صلصه(60 جم)
كوب ونصف قشطه حامضيه(250 جم)
ملعقه نشا(25 جم)
ربع كوب ماء مثلج(50 مل)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح شرائح اللحمه فى زبدة تغير لونها ونصفيها ونضعها فى بوله
- فى نفس الاناء ونضيف زبدة ونشوح بصل ولمه يدبل نضيف مشروم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف ملح وفلفل وماء مغلى وشوربه ونقلبهم مع بعض ونضيف شرائح اللحمه وقشطه حامضيه ولمه اللحمه تستوى ندوب نشا فى ماء ونضيفه ونقلبهم مع بعض تتقل شويه ونرفعها من على النار
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بيف استراجانوف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بيف استراجانوف للشيف حسن,مقادير بيف استراجانوف للشيف حسن .طريقه بيف استراجانوف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بيف استراجانوف, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بيف استراجانوف
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بيف استراجانوف بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق