&&المقاديروالمكونات&&
كيلو سمك بورى
((التتبيله)
ربع كوب كسبرة خضراء مفرومه(50 جم)
فلفل حار مفروم
ثوم مفروم
بشر ليمون
عصير ليمون
كمون وكسبرة ناشف وشطه وملح
رده
دقيق
b>بشر ليمون
ثوم بودر وبصل بودر وشطه
(الطشه)
زيت وثوم مفروم وفلفل حار مفروم وخل وملح وكمون وكسبرة وشطه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلطكسبرة خضراء وفلفل مفرومين و وثوم وبشر ليمون و وعصير ليمون وملح وكمون وكسبرة وشطه ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم السمك
- وفى بوله نخلط رده ودقبق وملح وثوم وبصل بودر وبشر ليمون ونقلبهم مع بعض ونغفر بيهم السمك ونرصه على الشوايه
-وفى اناء على النار نسخن زيت ونشوح فى ثوم ونضيف فلفل اخضر وكمون وكسبرة وشطه وخل ونقلبهم مع بعض نصبهم على السمك بعد الشوى
- وتقدم وبالف هنا وشفا
-وفى اناء على النار نسخن زيت ونشوح فى ثوم ونضيف فلفل اخضر وكمون وكسبرة وشطه وخل ونقلبهم مع بعض نصبهم على السمك بعد الشوى
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل سمك بورى مشوى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سمك بورى مشوى للشيف حسن,مقاديرسمك بورى مشوى للشيف حسن .طريقه سمك بورى مشوى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه سمك بورى مشوى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل سمك بورى مشوى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سمك بورى مشوى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق