&&المقاديروالمكونات&&
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
نصف ملعقه ملح(5 جم)
كوب وربع ماء مثلج(250 مل)
2 ونصف كوب زبدة (500 جم)
نصف كوب نشا(100 جم)
(ميل فى سكر بودر)
2 ملعقه باستيرى كريم(50 جم)
نصف كوب ماء(100 مل)
كوب كريم شانتيه مخفوقه(200 جم)
سكر بودر
(ميل في مربى)
مربى مشمش
(ميل في شيكولاته)
كريم باستيرى
كاكاو
ماء
كريمه مخفوقه
شيكولاته سايحه
(ميل فيه مانجو)
50 جم كريم باستيرى
عصير مانجو
كريم شانتيه مخفوقه
مكعبات مانجو
مانجو شرائح
(ميل في ريد فيلفيت)
باستيرى كريم
100 مل ماء
كريمه تشيز (جبنه كريمى)
كريمه مخفوقه
150 جم كيك ريد فيلفيت مفرومه
(ميل فيه موز)
باستيرى كريم
عصير موز مخفف
250 جم كريم شانتيه مخفوقه
موز شرائح
زبدة
سكر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نشكلها 10 كرات متساويه ونسيبها ترتاح ربع ساعه
-وعلى الرخامه نرش نشا ونفرد العجينه بسمك 3 سم ونرص كرات العجينه على بعض(ولازم نشيل بواقى النشا من على العجينه) ونسيبها ترتاح نصف ساعه, ونجيب العجينه ونرش عليها نشا ونفردها ونعملها على شكل ظرف ونرش عليها نشا ونفردها بسمك 3 سم , ونجيب صاج ونضع فى العجينه ونخرمها بشوكه ونرش عليها سكر, وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة25 دقيقه ونسيبها تبرد ونقطعها على 3 شرائح طويله
لعمل ميل فيه سكر بودر\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى فى ماء ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونخفقهم حتى تجانس الخليط ونضعه فى كيس حلوانى
- ونجيب شرائح الميل فى ونضع فى الباستيرى كريم ونضع ديسك من الميل فى ثم نضع عليها باستيرى كريم ونضغط عليها ونضع ديسك من الميل فى ونقطعها على 3 قطع ونرش عليه من فوق سكر بودر
لعمل ميل فيه مربى\\\\\
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه ونفرد عليها مربى ونضع عليها شريحه من الميل ونفرد عليها مربى فى نضغط عليها ونضع اخر شريحه ونزينها بمربى مشمش ونقطعها على 3 قطع
لعمل ميل فيه شيكولاته\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وكاكاو وماء ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونضعها فى كيس حلوانى
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم شيكولاته ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم شيكولاته ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونزينها بشيكولاته سايحه ونقطعها على 3 قطع
لعمل ميل فيه مانجو\\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وعصير مانجو ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونضعها فى كيس حلوانى
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم مانجو ونرش عليه مكعبات مانجو ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم مانجو ونرش عليها مكعبات مانجو ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونزينها بشرائح مانجو ونقطعها على 3 قطع
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم ونرش عليها ريد فيافيت مفرومه ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم ونرش عليها ريد فيلفيت مفرومه ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونقطعها على 3 قطع
لعمل ميل فيه موز\\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وعصير موز ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونخفقهم مع بعض ونضعها فى كيس حلوانى
- فى اناء على النار نشوح موز فى زبدة وسكر ونقلبهم مع بعض ونسيبه يبرد خالص
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم ونضيف عليها الموز ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم ونضيف عليها الموز ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونقطعها على 3 قطع
-وعلى الرخامه نرش نشا ونفرد العجينه بسمك 3 سم ونرص كرات العجينه على بعض(ولازم نشيل بواقى النشا من على العجينه) ونسيبها ترتاح نصف ساعه, ونجيب العجينه ونرش عليها نشا ونفردها ونعملها على شكل ظرف ونرش عليها نشا ونفردها بسمك 3 سم , ونجيب صاج ونضع فى العجينه ونخرمها بشوكه ونرش عليها سكر, وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة25 دقيقه ونسيبها تبرد ونقطعها على 3 شرائح طويله
لعمل ميل فيه سكر بودر\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى فى ماء ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونخفقهم حتى تجانس الخليط ونضعه فى كيس حلوانى
- ونجيب شرائح الميل فى ونضع فى الباستيرى كريم ونضع ديسك من الميل فى ثم نضع عليها باستيرى كريم ونضغط عليها ونضع ديسك من الميل فى ونقطعها على 3 قطع ونرش عليه من فوق سكر بودر
لعمل ميل فيه مربى\\\\\
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه ونفرد عليها مربى ونضع عليها شريحه من الميل ونفرد عليها مربى فى نضغط عليها ونضع اخر شريحه ونزينها بمربى مشمش ونقطعها على 3 قطع
لعمل ميل فيه شيكولاته\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وكاكاو وماء ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونضعها فى كيس حلوانى
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم شيكولاته ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم شيكولاته ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونزينها بشيكولاته سايحه ونقطعها على 3 قطع
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وعصير مانجو ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونضعها فى كيس حلوانى
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم مانجو ونرش عليه مكعبات مانجو ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم مانجو ونرش عليها مكعبات مانجو ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونزينها بشرائح مانجو ونقطعها على 3 قطع
لعمل ميل فيه ريد فيلفيت\\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وماء ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه تشيز وكريمه شانتيه مخفوقه ونخفقهم مع بعض ونضعها فى كيس حلوانى- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم ونرش عليها ريد فيافيت مفرومه ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم ونرش عليها ريد فيلفيت مفرومه ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونقطعها على 3 قطع
لعمل ميل فيه موز\\\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وعصير موز ونخفقهم مع بعض ونضيف كريمه شانتيه مخفوقه ونخفقهم مع بعض ونضعها فى كيس حلوانى
- فى اناء على النار نشوح موز فى زبدة وسكر ونقلبهم مع بعض ونسيبه يبرد خالص
- نجيب شرائح الميل فيه ونضع فى اول شريحه نضع عليها باسيترى كريم ونضيف عليها الموز ونضع عليها شريحه من الميل فى ونضع عليها باسيترى كريم ونضيف عليها الموز ونضغط عليها ونضع اخر شريحه ونقطعها على 3 قطع
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل جاتوة ميل فى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جاتوة ميل فى للشيف حسن,مقاديرجاتوة ميل فى للشيف حسن .طريقه جاتوة ميل فى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقهجاتوة ميل فى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جاتوة ميل فى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جاتوة ميل فى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق