&&المقاديروالمكونات&&
ماء مغلى
زيت
ملح
كيس مكرونه فيتوتشيني
(الصوص)
2 ونصف ملعقه زيت (60 جم)
صدر فراخ مكعبات
بصل مكعبات
ثوم مفروم
كوب كريمه طهى(200 مل)
زعتر مفروم
ملح وفلفل
جبنه رومى مبشورة
بقدونس وزعتر مفروم
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح وزيت نسلق المكرونه لمدة 9 دقائق ونصفيها
- فى اناء على النار نشوح مكعبات فراخ فى زيت ولمه ياخد لون نضيف بصل ونقلبهم مع بعض ولمه تدبل نضيف ثوم ونتبله و ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف كريمه طهى ونسيبه يغلى شويه ونضيف مكرونه مسلوقه ونقلبهم مع بعض ونضيف جبنه رومى وبقدونس وزعتر مفروم ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فيتوتشيني الفريدو
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فيتوتشيني الفريدو للشيف حسن,مقاديرفيتوتشيني الفريدو للشيف حسن .طريقه فيتوتشيني الفريدو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فيتوتشيني الفريدو, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فيتوتشيني الفريدو
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فيتوتشيني الفريدو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق