&&المقاديروالمكونات&&
فرخه
ربع كوب زيت(50 جم)
2 ملعقه خل احمر(50 مل)
4 ملعقه هريسه(100 جم)(60 جم)
2 ملعقه عصير ليمون(50 مل)
ملح وفلفل
2 بصل شرائح(25 جم)
2 فلفل رومى اخضر(500 جم)
2 فلفل رومى احمر
2 فلفل رومى اصفر(100 جم)
2 طماطم شرائح(10 جم)
نصف ملعقه ملح خشن(10 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط زيت وخل وهريسه وعصير ليمون وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونجيب الفراخه نفتحها من الدهر وندق عظمها فى اللحم بالمبط ونضعها فى التتبيله ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين فى الثلاجه - فى بوله نضع شرائح بصل وطماطم وفلفل رومى احمر واخضر واصفر ونضيف عليهم باقى تتبيله الفراخ ونقلبهم مع بعض - ونجيب بيركس وندهنه سمن ونضع فى الخضار المتبل ونضع عليه الفراحه ونغطى بورق فويل - وندخل البيركس الفرن على 180 درجه لمدة35 دقيقه
وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فراخ بالصوص الحار بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فراخ بالصوص الحار للشيف حسن,مقادير فراخ بالصوص الحار للشيف حسن .طريقه فراخ بالصوص الحار بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فراخ بالصوص الحار , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ بالصوص الحار
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فراخ بالصوص الحار بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق