&&المقاديروالمكونات&&
>
لفه خبز تورتيه
ابيض بيض
(الحشو)
فراخ صدور مسلوقه
اوراق سبانخ
فلفل رومى احمر
ذره حلوة
فاصوليا سوده
جبنه شيدر
فلفل حار
كسبرة مفرومه
ملح
فلفل
بهارات
كمون
شطه
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط صدور فراخ وسبانخ وفلفل رومى وذره حلوة وفاصوليا وجبنه شيدر وفلفل حار وكسبرة وملح وفلفل وبهارات وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض ونشكلها اصابع
- ونجيب خبز التورتيه وندهنه ابيض بيض ونضع فى الحشو ونلفه رول ونقفلها كويس
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى لفائف الخبز بالفراخ
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل لفائف الخضار والفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الخضار والفراخ للشيف حسن,مقادير لفائف الخضار والفراخ للشيف حسن .طريقه لفائف الخضار والفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لفائف الخضار والفراخ , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لفائف الارز
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الخضار والفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق