القائمة الرئيسية

الصفحات

المقادير:
2 كوب دقيق
ربع كوب شوفان
نصف كوب كاكاو بودره
كوب وربع سكر
ملعقه كبيره الا ربع بيكنج بودر
ربع ملعقه كبيره بيكنج صودا
2كوب زبادى
كوب الا ربع زيت او سمن
بيضه واحده مع فانيليا

للتزيين:
كريم شانتيه
صوص توفى او اى صوص ترغبين


الطريقه
ننخل الدقيق مع البيكنج وبعدين نضيف الشوفان و الكاكاو الزيت و السكر و نقلبهم جيدا الخليط غير سائل مفتت نضيف البيضه و الزبادى ونحضر قالب مبطن بالدقيق و الزيت ونفضى باقى الدقيق منه ونصب الخليط و نسخن الفرن على 180 قبل دخول الكيك بعشر دقايق وما نفتحشى الفرن الا بعد مرور 30 دقيقه على الإقل عشان ارتفاع الكيك وتخرج و نسيبها تبرد و نبدأ بالتزيين
 
 
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات