المقادير:
2 كوب دقيق
ربع كوب شوفان
نصف كوب كاكاو بودره
كوب وربع سكر
ملعقه كبيره الا ربع بيكنج بودر
ربع ملعقه كبيره بيكنج صودا
2كوب زبادى
كوب الا ربع زيت او سمن
بيضه واحده مع فانيليا
2 كوب دقيق
ربع كوب شوفان
نصف كوب كاكاو بودره
كوب وربع سكر
ملعقه كبيره الا ربع بيكنج بودر
ربع ملعقه كبيره بيكنج صودا
2كوب زبادى
كوب الا ربع زيت او سمن
بيضه واحده مع فانيليا
كريم شانتيه
صوص توفى او اى صوص ترغبين
الطريقه
ننخل الدقيق مع البيكنج وبعدين نضيف الشوفان و الكاكاو الزيت و السكر و نقلبهم جيدا الخليط غير سائل مفتت نضيف البيضه و الزبادى ونحضر قالب مبطن بالدقيق و الزيت ونفضى باقى الدقيق منه ونصب الخليط و نسخن الفرن على 180 قبل دخول الكيك بعشر دقايق وما نفتحشى الفرن الا بعد مرور 30 دقيقه على الإقل عشان ارتفاع الكيك وتخرج و نسيبها تبرد و نبدأ بالتزيين
ننخل الدقيق مع البيكنج وبعدين نضيف الشوفان و الكاكاو الزيت و السكر و نقلبهم جيدا الخليط غير سائل مفتت نضيف البيضه و الزبادى ونحضر قالب مبطن بالدقيق و الزيت ونفضى باقى الدقيق منه ونصب الخليط و نسخن الفرن على 180 قبل دخول الكيك بعشر دقايق وما نفتحشى الفرن الا بعد مرور 30 دقيقه على الإقل عشان ارتفاع الكيك وتخرج و نسيبها تبرد و نبدأ بالتزيين
تعليقات
إرسال تعليق