أقدم لكم طريقتي في تحضير شوربة العدس الاصفر والتي تجدونها ناعمه كما في المطاعم
افضل طريقة لعمل شوربه العدس الاصفر بالطريقة المصرية شوربة العدس الاصفر
المقادير : شوربة العدس الاصفر
المقادير : شوربة العدس الاصفر
اولا الطلبات : شوربة العدس الاصفر
ربع عدس اصفر -كميه مناسبه من الشعريه- بصله - جزره - بطاطسايه -طماطمايه او 2
الطريقه : شوربة العدس الاصفر
نضع العدس والبصله والجزره والبطاطسايه والطماطم كلهم فى حله ونضع كميه مناسبه من الماء عليهم ونسبهم لحد اما تحطى الشوكه فى البطاطس وتدخل فيها ساعتها يكونوا خلاص
نطفى النار وبعد كده نحطهم فى الخلاط ونخلطهم كويس جدا
نأتى بحله تانيه ونضع معلقه سمنه وبعدين نحط شعريه ونقلب لحد اما تلاقى لونها اصفر
بعد كده حطى الخلطه الا فى الخلاط عليها وسيبيها شويه تغلى و خلاص
وممكن تحمر بصله فى الزيت وتوزعيها على الطبق ساعه التقديم
سهله ومش مكلفه صح ياريت تجربوها وتقولولى
وجبه الشتاء
وتقدم مع الخبز المحمس شوربة العدس الاصفر
بالهنا مطبخ حوريات
Modus operandi of the Yellow Lentil Soup
Modus operandi of the Yellow Lentil Soup
تعليقات
إرسال تعليق