السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة عمل جاتوة شاتوة حلوة اوي طريقة عمل جاتو شاتو بالشكولاتة
جديد جاتوه شاتوه طعهمه حلو قوى والمقادير سهله جدا وموفرة جدا وهو زى عجينه الجاتوة وطعمه بالظبط
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 45 دقيقة
وقت الطهي: 45 دقيقة
المقادير: طريقة جاتوه شاتوه
كوب زيت
كوب سكر
2 ملعقة صغيرة ممتلئتين لبن بودرة
نص كوب ماء او نشيل اللبن البودرة والماء ونستبدلهم بنص كوب حليب
نص كوب كاكاو
2 بيضة
فانليا
كوب دقيق
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
نص ملعقة صغيرة نسكافيه ( اختيارى)
طريقة عمل طريقة جاتوه شاتوه بالكريم كراميل gateau chateau
نضرب الزيت والسكر واللبن او ( اللبن البودرة والماء) والكاكاو فى الخلاط حتى يعطينا صوص تقيل شوية
نشيل منه نص كوب من هذا الخليط ونضعه فى الفريزر
وباقى الخليط اللى فى الخلاط نضع عليه البيض والفانليا ونضرب ثم نضع الدقيق والبيكنج بودر والنسكافيه ونخلط ده لو كان خلاطك يستحمل اما لو مايستحملش نفضى الخليط بعد ضرب البيض والفانليا فى وعاء وننزل عليه بالدقيق والبيكنج بودر ونخلط
ثم نصب الخليط فى صينية مقاس 22 مدهونة وندخلها الفرن الساخن على 180 حتى تستوى ولما تخرج نضع عليها الصوص اللى شيلناه فى الفريزر ونقطعها لمينى جاتو وندخلها التلاجة لحين التقديم والتزيين حسب الرغبة
طريقة جاتوه شاتوه بالكريم كراميل gateau chateau مطبخ حوريات
طريقة عمل جاتوة شاتوة حلوة اوي طريقة عمل جاتو شاتو بالشكولاتة
جديد جاتوه شاتوه طعهمه حلو قوى والمقادير سهله جدا وموفرة جدا وهو زى عجينه الجاتوة وطعمه بالظبط
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 45 دقيقة
وقت الطهي: 45 دقيقة
المقادير: طريقة جاتوه شاتوه
كوب زيت
كوب سكر
2 ملعقة صغيرة ممتلئتين لبن بودرة
نص كوب ماء او نشيل اللبن البودرة والماء ونستبدلهم بنص كوب حليب
نص كوب كاكاو
2 بيضة
فانليا
كوب دقيق
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
نص ملعقة صغيرة نسكافيه ( اختيارى)
طريقة عمل طريقة جاتوه شاتوه بالكريم كراميل gateau chateau
نضرب الزيت والسكر واللبن او ( اللبن البودرة والماء) والكاكاو فى الخلاط حتى يعطينا صوص تقيل شوية
نشيل منه نص كوب من هذا الخليط ونضعه فى الفريزر
وباقى الخليط اللى فى الخلاط نضع عليه البيض والفانليا ونضرب ثم نضع الدقيق والبيكنج بودر والنسكافيه ونخلط ده لو كان خلاطك يستحمل اما لو مايستحملش نفضى الخليط بعد ضرب البيض والفانليا فى وعاء وننزل عليه بالدقيق والبيكنج بودر ونخلط
ثم نصب الخليط فى صينية مقاس 22 مدهونة وندخلها الفرن الساخن على 180 حتى تستوى ولما تخرج نضع عليها الصوص اللى شيلناه فى الفريزر ونقطعها لمينى جاتو وندخلها التلاجة لحين التقديم والتزيين حسب الرغبة
طريقة جاتوه شاتوه بالكريم كراميل gateau chateau مطبخ حوريات
تعليقات
إرسال تعليق