القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه













طريقه عمل حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\ حواوشى السجق
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

لحم سجق
بصله مفرومه ومعصوره
 فلفل حار
كزبرة مفرومه
ثوم مفروم
بقدونس مفروم
ملح
فلفل
 كمون
هريسه شطه
طماطم مفرومه بدون مياه
 بهارات لحمه
 زيت
عيش


&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى بوله عميقه نخلط كل من لحم السجق والبصل والبقدونس والكزبرة والفلفل الحار وملح وفلفل وكمون وهريسه الشطه
2- وبهارات اللحم والطماطم المفرومه ونخلطهم مع بعض لحد ما الحواوشى يتنجانس مع بعض
3- ونجيب عيش ونفتحه ونضع فى جزء من العجينه
4- وفى بوله نضع الزيت والثوم المفروم ونقلبهم مع بعض
5- وندهن بى العيش من الجوانب
6- ونجيب صاج وندهنا سمن ونرص فى الحواوشى
7-ويدخل الفرن على 180 درجه لمدة 20 دقيقه
8-وممكن نسوى على الشوايه او فى طاسه على البوتاجاز
9- ويقدم وبالف هنا وشفا





































طريقه عمل حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى, الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل حواوشى السجق من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,طريقه عمل حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى,حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,جميع حلقات لقمه هنيه,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,جميع وصفات الشيف علاء الشربينى,وصفات جديدة للشيف علاء الشربينى,اكلات جديدة للشيف علاء الشربينى, اكلات مصريه,اكلات خليجيه,اكلات سوريه,اكلات مغربيه,اكلات لبنانيه,مشويات,مخبوزات, معجنات,لحوم ,اسماك,حلويات,حلويات شرقيه وغربيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,طريقه عمل حواوشى السجق للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه





هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات