القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
















طريقه عمل  الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه

اسم الوصفه \\ الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه 
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

4 عدد اوراك  دجاج مخليه
4 عدد كوسه مقطعه حلقات
2 ملعقه كبيرة سمن
2 ملعقه كبيرة عصير ليمون
2 عدد جزر مقطعه شرائح
2 عدد فلفل اخضر
1 ملعقه صغيرة فلفل
1 عدد بصله مفرومه
1 ملعقه صغيرة ثوم مهروس
1 ملعقه صغيرة ملح
1 كوب لبن رايب


&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى طاسه نشوح البصل والثوم مع الدجاجفى سمن على النار ونضيف  ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس ثم نضيف اللبن الرايب
2-ونجيب صينيه ونرص فيها الدجاج ونضع عليها الصوص اللى نزل منها
3- وندخلها الفرن لحد ما تستوىوتاخد لون دهبى
4- وفى اناء على النار نسلق الكوسه والجزر
5-وفى طاسه على النار نشوح الفلفل الرومىفى سمن ثم نضيف الكوسه والجزر ونقلبهم مع بعض ونتبله ملح وفلفل
6-ونقدم الدجاج مع الخضار السوتيهه
7-ويقدم وبالف هنا وشفا































طريقه عمل  الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,مقادير الدجاج المشوى للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,طريقه ومقادير مكتوبه لعمل الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه للشيف علاء الشربينى,الدجاج المشوى مع الخضار السويته للشيف علاء الشربينى,حلقه اليوم14\4\2015,حلقه يوم الثلاثاء 14 ابريل للشيف علاء الشربينى,جميع وصفات برنامج لقمه هنيه,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,اكلات مصريه,اكلات مغربيه,اكلات سوريه,اكلات لبنانيه,اكلات خيلجيه,اكلاتشعبيه,حلويات,مشويات,معجنات,مخبوزات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل  الدجاج المشوى مع الخضار السوتيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيهه
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات