القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الرقاق البلدى باللحمه المفرومه بطريقه الشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار
















طريقه عمل الرقاق البلدى باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى برنامج لقمه هنيه قناه النهار

اسم الوصفه \\ رقاق بلدى باللحمه المفرومه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

رقاق طرى
لحمه مفرومه
زيت
ملح
فلفل
فلفل الوان مكعبات
ثوم مفروم
بصل مفروم
زلدة سايحه



&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى طاسه فيها زيت نشوج اللحمه المفرومه ونتبلها ملح وفلفل ولمه تاخد لون نضيف الثوم والبصل والفلفل ونسيبها لحد ما اللحمه تستوى
2-  ونجيب صينيه ندهنها  زبدة وندهن كل كميه الرقاق
3- ونضع فى نضف كميه الرقاق المدهون زبدة ونضيف فى نصفها اللحمه المفرومه ونقلها رول
4- ونرصها فى صينيه وندهن وش الرقاق زبدة
5- وندخلها الفرن تاخد لون ذهبى ولمه تستوى نقطعها نصفين او تلانه
6- وتقدم وبالف هنا وشفا




















طريقه عمل  الرقاق البلدى باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,مقادير الرقاق البلدى باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى,مقادير  الرقاق البلدى باللحمه المفرومه لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير مكتوبه  لعمل الرقاق البلدى باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل الرقاق البلدى باللحمه المفرومه برنامج لقمه هنيه قناه النهار,طريقه عمل  الرقاق البلدى باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,
,حلقه اليوم 7\5\2015,حلقه يوم  الخميس 7 مايو,حلقه يوم الخميس 7-5-2015 لقمه هنيه,برنامج لقمه هنيه ليوم7\5\2015,حلقه امس,حلقه امبارح,لقمه هنيه ليوم   الخميس7\5\2015,جميع اكلات لقمه هنيه اكلات جديدة علاء الشربينى,وصفات جديدة لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات مغربيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,حلويات,مشويات,معجنات,مشروبات,سندوتشات,مخبوزاتحلويات شرقيه,حلويات غربيه,لقمه هنيه,قناه النهار

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات