المقادير
مقدار5 بطاطس متوسطه
و4 جزر
و2 ملعقه دقيق
و2 فلفل اخضر كبير
و1/4 باقة كزبرة خضراء
وحبه فجل
و1/2 كوب بازلاء
وملح وفلفل وبهارات مشكله
الطريقه
تسلق البطاطس والجزر والبازلاء نصف سلق
تفرم جميعا مع بقية المقادير فى مفرمة اللحم
تشكل اقراص تغمس فى البيض والبقسماط ثم تحمر فى الفرن
ممكن ان تحمر فى الفرن بدون بيض وبقسماط ثم يعمل لها صوص مكون من
نحمر 3 فصوص ثوم فى ملعقه زيت زيتون
ثم نضيف لهم 2 كوب عصير طماطم وملعقه صلصه وملعقه صغيره سكر
وقليل من الملح والفلفل والاوريجانو وملعقه كبيره صويا صوص ويغلوا لمده 10 دقائق
تضاف كور الكفته الى الصوص وتغلى معاهم 5 دقائق ثم تقدم مع الارز
تعليقات
إرسال تعليق