القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل مكرونه بصوص البولونيز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر















طريقه عمل مكرونه بصوص البولونيز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر

اسم الوصفه \\\\ مكرونه بصوص البولونيز
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

50 جم زيت زيتون
100 جم بصل مفروم
5 فص ثوم مفروم
نصف كيلو لحم مفروم
50 جم صلصه
150 جم طماطم مبشورة
نصف لتر شوربه
5 جم ملح
5 جم فلفل
100 جم زيتون اسود شرائح
جبنه رومى مبشورة
50 جم كسبرة مفرومه
نصف كيلو مكرونه اسباجيتى مسلوقه




&&   طريقه تحضير الوصفه  &&

1-فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح نسلق المكرونه لمدة 8 دقائق وتصفه
2-فى اناء على النار نشوح البصل فى زيت واول ما يدبل نضيف الثوم ونقلبهم مع بعض ونضيف اللحم المفرومه ونضيف الطماطم وصلصه الطماطم والشوربه ونتبله ملح وفلفل ونسيبها تستوى على نار هاديه
3- ولمه المكرونه تستوى نضيف عليها خليط الصلصه وزيتون وجبنه مبشورة وكسبرة ونقلبهم مع بعض
4- وتقدم وبالف هنا وشفا

























طريقه عمل مكرونه بصوص البولونيز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مكرونه بصوص البولونيز للشيف حسن,مقادير مكرونه بصوص البولونيز للشيف حسن,  مكرونه بصوص البولونيز للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل  مكرونه بصوص البولونيز من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  مكرونه بصوص البولونيز للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مكرونه بصوص البولونيز بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم26\6\2015,حلقه يوم الجمعه 26 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه 26-6-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 26\6\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات