بتحبي البطاطس المقليه وبتخافي تكليها عشان الزيت والسعرات الحرارية .. جربي طريقة ذكيه جنان لقلي البطاطس من غير
ولا نقطة زيت ..
ولا نقطة زيت ..
ومعروف طبعا مخاطر الزيت واضراره
لحل هذة المشكلة جربي هذي الطريقة الممتازة
وسوف تعطيك نتيجة رهيبة لأحلى بطاطس مقلية
الطريقة:
بعد تقطيع البطاطس قومي بوضعها في ماء مغلي
مضاف إليه ملح وخل على النار مدة دقيقة واحدة!
أى بعد أن يغلي الماء تغلى البطاطس في الماء دقيقة
واحدة ثم بعد تصفيتها من الماء الساخن تحمر في الفرن وهى ساخنة!
تعليقات
إرسال تعليق