القائمة الرئيسية

الصفحات

البطاطس المحشية باللحمة المفرومة

طريقة عمل البطاطس المحشية باللحمة المفرومة .

المقادير ..
كيلو بطاطس صغيرة , 1/2 كيلو لحمة مفرومة معصجة , جبنة 
مبشورة , 3 ملاعق زيت .

الطريقة ..
 اولا - نجهز العصاج ( بصلة مبشورة ونشوحها فى 2 ملعقة سمنة ,
نحط عليها اللحمة المفرومة ونقلبها ونحط عليها الملح , الفلفل , جنزبيل 
وبهارات لحمة ونسيبها تنزل مايتها وبعدين نحط عصير الطماطم 
ونسيبها لما تتعصج .
ثانيا - نحضر البطاطس ونقشرها ونغسلها وبعدين نقورها وبعدين 
نغسلها تانى .
نحضر طاسة ونضع بها زيت ولما يسخن نضع البطاطس ونشوحها 
لحد ما تاخد لون ذهبى , بعد ذلك نخرجها ونضع قطع البطاطس 
الخارجة من التقوير ونشوحها ايضا .
بعد ذلك نضع قطع البطاطس الخارجة من التقوير نضعها فى ارضية الصنية 
ثم ناخذ البطاطس المقورة ونحشيها بالعصاج ونبدا نرصها واحدة 
جنب الاخرى حتى تنتهى الكمية .

بعد ذلك نضعها على البوتجاز و1/2 عصير طماطم مع كوب شوربة ونسيبها 
تغلى .
ندخلها الفرن تكمل سواها ويحمر وشها .
وبكدة تبقا جاهزة .
يمكن بعد ذلك وهية سخنة نرش على وشها جبنة مبشورة .
وبالهنا والشفا ...


https://www.facebook.com/dido.dema/
http://fnoonel6abkh.blogspot.com/
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات