طريقه عمل كبيبه شامى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 17\11\2015 _حلقه يوم الثلاثاء 17 نوفمبر2015)
اسم الوصفه\\\\\\كبيبه شامى
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
2\1 كيلو لحمه مفرومه
400 جم برغل منقوع
2 بصل مبشورة(تفل)
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم قرفه بودر
5 جم بهارات لحمه
(الحشو)
50 جم سمن
100 جم بصل قطع
2\1 كيلو لحمه مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم قرفه بودر
5 جم بهارات لحمه
1 لتر زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
1-فى بوله نخلط اللحمه والبرغل وتفل بصل ونتبله ملح وفلفل وقرفه وبهارات لحمه وتقلبهم مع بعض كويس لحد ما الخليط يتجانس مع بعض وندخلها الثلاجه ترتاح لمدة ساعه تقربيا
2-للعمل الحشوفى اناء على النار نشوح البصل فى سمن لمه يدبل نضيف اللحمه المفرومه ونتبلها ملح وفلفل وقرفه وبهارات ونسيبها تستوى على نار هاديه مع التقليب المستمر ونسيبها تبرد
3- ونجيب الكبيبه ونشكلها اصابع ونعمل فيها ثقب ونحشى باللحمه المعصجه ونقفلها كويس
4-فى طاسه على النار فيها زيت سخن عميق نقلى الكبيبه لحد ما تاخد اللون الذهبى الفاتح
5-فى طيق التقديم نرص الكبيبه الشامى
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كبيبه شامى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر, كبيبه شامى للشيف حسن,مقاديركبيبه شامى للشيف حسن, كبيبه شامى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كبيبه شامى من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كبيبه شامى لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, كبيبه شامى بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 17\11\2015,حلقه يوم الثلاثاء 17
نوفمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الثلاثاء 17-11-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 17
\11\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل
تعليقات
إرسال تعليق